Societatea s-a adaptat rapid la schimbările induse de pandemie, iar transformarea digitală a fost accelerată. Dar o dată cu ea au crescut și riscurile asociate, determinate de infractorii cibernetici.
Industria telecom a ocupat un loc important în toate straturile socio-economice, Internetul și conectivitatea fiind vitale pentru oricine, în condițiile desfășurării educației online și a telemuncii. Toate industriile sunt dominate de tehnologia digitală, iar inovarea este prezentă în orice proces pentru a ne adapta noii realități.
Sunt preconizate schimbări, atât pentru industria IT, care va trebui să se adapteze la nivelul optimizării serviciilor și produselor oferite, cât și la nivelul companiilor din alte domenii.
Toate aceste schimbări profunde sunt generate de politicile publice și de noi reglementări.
La acest eveniment discutăm despre toate aces-te schimbări, despre inovare, produse și servicii pe care furnizorii privați le-au gândit pentru a veni în întâmpinarea sectorului
public, dar și pentru a eficientiza afacerile din alte domenii. Discutăm despre cele mai noi soluții de securitate cibernetică în fața celor mai inventivi hackeri.
#2021 IT&C SUMMIT va fi transmis online pe site-ul newsweek.ro (Top 10 cele mai citite site-uri de Știri și Analize din România, conform SATI – trafic mediu lunar de peste 2,1 milioane unici pe lună) și pe pagina de Facebook a Newsweek România (peste 51.000 de urmăritori și un reach lunar al postărilor de peste 5 milioane de persoane).
Secretar de stat, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării
Alexandru Bologan este Secretar de Stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.
Antreprenor din domeniul IT&C, Domnul Alexandru Bologan a reușit să dezvolte mai multe companii, care oferă soluții integrate de management digital.
Implicat vreme de peste 15 ani în industria digitalizării, el cunoaște mediul de afaceri și necesitățile de dezvoltare ale acestui domeniu.
Una dintre companiile dezvoltate de Alexandru Bologan a ajuns să furnizeze programe și soluții informatice în peste 800 de firme din piața internă.
De asemenea, el a dezvoltat un hub de programare, care implementează aplicații pentru mediul corporate.
În cadrul Ministerului Cercetarii, Inovarii și Digitalizarii, Domnul Secretar de Stat se ocupă de domeniul comunicațiilor electronice și serviciilor poștale și urmează să fie responsabil de strategiile, reglementările și politicile Guvernului în domeniul comunicațiilor.
Alexandru Bologan este licențiat în științe juridice și administrative la Universitatea Dimitrie Cantemir. Vorbește engleză, italiană, rusă.
Director al Directoratului National de Securitate Cibernetică (DNSC)
Președintele Comisiei pentru IT&C, Camera Deputaților
Cercetător științific la Google DeepMind
Fost Ministru al Comunicațiilor, Inițiator RePatriot
Marketing Director, Setrio Soft
Absolvent al Facultății de Automatică și al unui MBA al Școlii de business Asebuss, a crescut timp de 12 ani o carieră în vânzări și marketing în zona automotive.
În urmă cu 3 ani a acceptat un nou challenge de a gândi și dezvolta produse software pentru industria de sănătate și logistică la Setrio.
Este partener într-un proiect de start-up românesc pentru conceptul smart-city.
Setrio Soft este o companie cu capital 100% românesc care, din 2004, produce instrumente software pentru eficientizarea proceselor operaționale în industriile de sănătate și logistică.
Viziunea Setrio pornește de la ideea că, organizațiile care își valorifică datele pentru a obține perspective și a construi procese inteligente le vor depăși pe cele care nu urmează acest traseu.
Echipa Setrio își dorește să fie prima alegere pentru profesioniștii din domeniile sănătății și logisticii oriunde în lume unde soluțiile digitale pot aduce avantaj competitiv.
În România, peste 2.000 medici și asistenți și peste 11.000 de farmaciști folosesc zilnic un soft Setrio.
Setrio pune la dispoziția farmaciștilor din România platforma B2B GoPharma, platformă în care se operează lunar peste 55.000 comenzi de produse farmaceutice și peste 70.000 facturi electronice.
Vicepresedinte CA Grupul DIGI | RCS & RDS
Business Growth Enthusiast, Arggo Consulting
Country Manager, Ericsson România
Dragoş Mircea Rebegea este Country Manager România și Head of Sales România și Moldova al Ericsson, începând cu 1 noiembrie 2017.
Are o experienţă de peste 25 de ani în industria telecom, dintre care 21 în cadrul Ericsson.
A ocupat numeroase funcţii de conducere în regiunea Europei de Sud-Est în vânzări tehnice şi general management, inclusiv poziţia de country manager al Ericsson Albania între 2012 și Key Account Manager pentru cei mai important clienți ai Ericsson din România și Moldova.
În acest moment Ericsson are în Romania un număr de aproape 4000 de angajați, în două hub-uri principale de business: București (ce include și centrul global de operare și mentenanță) și Timișoara cu facilitățile de producție a unor componente importante din portofoliul de produse Ericsson.
Dragoş Mircea Rebegea deţine o diplomă de master în Inginerie Electrică de la Universitatea Politehnica din Bucureşti, este absolvent al programului de Executive MBA al ASEBUSS, Kenessaw State University, Atlanta și a unui program executiv la London Business School.
Director Directia Tehnologia Informatiei, Romgaz
Vice-President, Head of Commercial Division, SIMAVI
Regional Director of Gov. Affairs and Strategic Accounts - Bitdefender
Director Directia Operatiuni la Distanta, CEC Bank
CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, banca are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 41,25 miliarde lei, la sfârșitul anului 2020.
CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție.
Din 2020, CEC Bank a demarat un proiect ambițios de digitalizare, fiind printre primele bănci care au implementat fluxuri pentru contractarea 100% online a conturilor bancare, creditelor de nevoi personale și cardurilor de credit.
Cyber Security Officer, Huawei Romania
Director Juridic şi Relaţii Corporative, Telekom Romania
Florina Tănase ocupă funcția de Director Juridic şi Relații Corporative ale Telekom Romania și are o experiență de 16 ani în poziții de management executiv în domeniile juridic, guvernanta corporativa, reglementare, conformitate, securitate, CSR și comunicare, în industrii puternic reglementate, precum telecom și farma.
Cu un istoric de performanțe profesionale remarcabile, Florina Tănase este licențiată a Universității Bucureşti, Facultatea de Drept, deține un Master în dreptul Uniunii Europene, precum și un Master în Cultura Concurenței în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.
De asemenea, a urmat un stagiu de pregătire la London Business School și are un EMBA Tiffin University și Universitatea din București.
Deține diplome internaționale de practică în fuziuni și achiziții și în Business Organisations, obținute de la International Bar Association and College of Law of England and Wales și urmeazăî International Directors Programme la INSEAD.
Speakeri: Anton Rog, Dan Cîmpean
Speakeri: Mugurel Podaru, Adrian Boiarciuc, Alexandru Coșbuc-Ionescu, Radu Atanasescu
Speakeri: Alexandru Bologan, Sabin Sărmaș, Andrei Ioniță, Dragoș-Mircea Rebegea
Speakeri: Marius Săceanu, Valentin Popoviciu, Florina Tănase, Sergiu Zaharia
Speakeri: Marius Bostan, Alexandru Radu, Viorica Pătrăucean, Liviu Dinu